Vrijdag 19 januari 2018: een datum om meteen in je nieuwe agenda te noteren want dan vindt het eerste LetsCafé van het nieuwe jaar plaats in De Platoo, Pantheonlaan 14 te Koekelberg.

Om 19u30 stipt is er een instapmoment voor nieuwe geïnteresseerden. Schrijf je in voor het instapmoment via het contactformulier.

Vanaf 20u verwachten we een ledeninvasie voor de Nieuwjaarsreceptie. De instappers mogen uiteraard blijven. De ingrediënten van dit feestelijke gebeuren zijn, behalve jouw aanwezigheid:

HAPJES door de letsers meegebracht: we vragen dat elk voor maximaal 2 personen koude eenvoudige versnaperingen voorziet en zelf serveerschotels meebrengt vermits we de keuken niet zullen gebruiken.

MUZIKALE ANIMATIE door Ani aan de piano en Jan op de accordeon.

WOORDJE van de kern met een overzicht van de belangrijkste elementen uit onze werking n.a.v. het 5-jarige bestaan van Lets-Brussel.

Een heuse PLOEGENKWIS met 50 ketjes voor de winnende ploeg. Vermits de kernleden de kwisvragen opstellen mogen zij niet meekwissen…

Een RUILBEURSJE : op het vorige LetsCafé werden zelfgedroogde kruiden aangeboden tegen ketjes. We willen dit geslaagde experiment hernemen en elke aanwezige de kans geven 3 voorwerpen (geen kledij) onderling te ruilen of er ketjes voor te vragen. Gelieve je voorwerpen te voorzien van je letscode en het aantal ketjes dat je ervoor wil.

We hopen met velen te zijn om er samen een leuke avond van te maken.