Hier kan je inloggen op de nieuwe databank LetsC (bericht van 9/12/2020)

Dag BrusselLetsers,

sinds gisterenavond (08/12/2020) is de nieuwe databank actief. Je vindt ze via deze link: https://brussel.letsc.be.

Belangrijke info om te starten:

  • Je kan inloggen met je e-mailadres (dat je ook gebruikte voor de vorige database) of je letscode (bv. SCH001).
  • Je zal een nieuw paswoord moeten aanvragen. Hiervoor moet je je letscode (bv. SCH001) invullen en dan klikken op ‘paswoord vergeten’. Dan vraagt het systeem ook nog je mailadres. Je krijgt dan een tijdelijk paswoord. (LET OP: die mail kan in je spamfolder belanden).
  • Als je bent ingelogd, raad ik je aan onmiddellijk je paswoord weer te wijzigen. Dit doe je door links bovenaan op je naam te klikken en dan te kiezen voor ‘wijzig paswoord’.

Neem rustig je tijd om het nieuwe systeem te bekijken. Enkele tips:

  • Je kan je eigen profiel wijzigen door op je naam links boven te klikken en dan een keuze te maken.
  • Vraag en aanbod van anderen en de ledenlijst vind je in de blauwe kolom links.
  • Om een transactie te doen, klik je links op ’transacties’. Je krijgt dan een overzicht van alle recente transacties. Om zelf een transactie uit te voeren, klik je bovenaan op ’toevoegen’.
  • Om gebruik te maken van Interlets, klik je op dat titeltje in de blauwe kolom. Je kiest dan de groep uit me wie je wil interletsen. Je krijgt dan een overzicht van de leden, maar kan ook klikken op ‘Vraag en aanbod’ (rechts bovenaan).
  • Na het interletsen verloopt de transactie iets anders dan voor onze eigen groep. Je moet hiervoor naar de ledenlijst gaan en naast het lid met wie je hebt geletst, op het icoon voor een nieuwe transactie klikken (groene pijl).

Mogelijk geraak je er zelf niet helemaal uit. Stuur me dan gerust een mailtje (livino@telenet.be).

Lieven

 

______________

Inloggen op de database kan pas nadat je lid bent geworden van LETS Brussel. Je kan lid worden door een instapmoment mee te maken en ons huishoudelijk reglement te ondertekenen.