Hier kan je inloggen op de nieuwe databank Cyclos (vanaf 07/03/2024). 

Dag BrusselLetsers,

Op 7 maart stappen we over naar een gloednieuw platform! 

Waarom stappen we over?

  • Een frisse look: Het nieuwe platform is niet alleen mooier, maar ook gebruiksvriendelijker. Ontworpen met jou in gedachten!
     
  • Grenzeloos verbinden: Ontmoet mensen uit andere lokale groepen en vergroot je mogelijkheden door eenvoudig te interletsen met met een grotere LETS-gemeenschap.
  • Een eenvoudige app: Ja, je leest het goed! Binnenkort bestaat er naast het online platform ook een mobiele app. Zo kun je letsen waar je ook bent, rechtstreeks vanaf je telefoon. Deze nieuwe app maakt het gemakkelijker dan ooit om in contact te blijven en te ruilen met andere letsers.

 

LETS do it!

Ben je klaar om deel te nemen aan een totaal vernieuwde LETS-omgeving, waarbij je interactie kan hebben met alle groepen die reeds op het nieuwe platform zitten? Vul dan snel onderstaand formulier in en je hoort begin maart zeker iets van ons.

 
 

Meer informatie of hulp nodig?

Als je meer informatie wilt over het nieuwe LETS-platform of als je hulp nodig hebt bij de overstap, zijn wij er voor je. Je kunt ons altijd bereiken via het contactformulier op onze website http://www.letsbrussel.be

 
 

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze LETS-community en we kijken ernaar uit je te verwelkomen op ons sprankelende nieuwe platform!
 

 

Tot LETS!

 

______________

Inloggen op de database kan pas nadat je lid bent geworden van LETS Brussel. Je kan lid worden door een instapmoment mee te maken en ons huishoudelijk reglement te ondertekenen.