Met dit LetsCafé willen we de lente verwelkomen.
De meesten onder ons zullen wellicht blij zijn dat we die lange, donkere, koude en natte winter kwijt zijn. Gelukkig hebben we soms al van de zon kunnen proeven maar het is wel spijtig dat we geen sneeuwman hebben kunnen maken…

Om 19u30 stipt start het instapmoment op het gelijkvloers. Op hetzelfde moment is er voor de leden de animatie op de 1ste verdieping. Het instapmoment is er voor nieuwe geïnteresseerden. Aan de hand van een powerpointpresentatie wordt de werking van Lets uitgelegd. Nadien kunnen de deelnemers lid worden en het LetsCafé bijwonen. Gelieve hiervoor in te schrijven via het contactformulier.

De animatie wordt deze keer verzorgd door Lex die ons het Creatief Schrijven laat proeven. Het thema wordt: ongemotoriseerde alternatieven voor het vervoer in Brussel en hoe de stad er zou uitzien als we deze radicaal zouden doorvoeren.
Wie zin heeft om hieraan deel te nemen wordt gevraagd een kort tekstje mee te brengen gaande van 1 tot een 7tal zinnen. Als je hierin zou ingaan op onze vooronderstellingen over en de mechanismen achter onze bestaande patronen en op de voordelen van (groene) transitie zou dit een interesse denkoefening kunnen worden. Succes !

Elke letser kan opnieuw 3 voorwerpen meebrengen voor onze Mini-Ruilmarkt. Gelieve op die voorwerpen (geen kledij!) aan te duiden hoeveel ketjes je ervoor wil.

Onze nieuwe Letsflyer zal kunnen bewonderd én verdeeld worden : we willen deze verspreiden via Gemeenschapscentra, Bibliotheken, ruil- en vormingsinitiatieven voornamelijk ivm klussen e.a. sociale initiatieven in het Brussels Gewest.

Bij een muziekje, een drankje en hapje kunnen we rustig verder kennis en plannen maken tot ongeveer 22 u.

1 adres : De Platoo, Pantheonlaan 14, Koekelberg (metro Elisabeth/Simonis en halte Besme tram 19).