Volgende CreaLets vindt plaats op zondag 22/03 tussen 13.30 en 17 uur bij Christina in Ruisbroek 1601 Reystraat 38. Vanaf 13h is ook OK. Breng alvast een hapje mee.

Christina kan voor sandwiches zorgen, als middagmaal.

*Te bereiken met bus 50.

  • trein richting Halle halte Ruisbroek. 2 treinen/h’ wel opletten dat die stopt.
  • auto blauwe kaart zetten 4h geldig.

Als je uit het station komt de kant van de Carrefour. Daar de muur langs de sporen volgen, de muur is dan aan je rechterkant. Straatje over, gewoon rechtdoor tot je een appartementsblok ziet op linkerkant. Het is de blok in het midden. 5 a max 10 min stappen.

Meebrengen :

  • Miyuki pareltjes : te koop o.a. bij Veritas. Er zijn al zakjes vanaf 2,50€ afhankelijk van de kleur. Christina wil er ook wel voor zorgen. Wel persoonlijk laten weten welke kleuren, ev. slotjes, en ev. oorbelhangertjes,
  • De draad, die gebruikt wordt, is een fijne, gekleurde. Nadia (vriendin Christina die de crealets leidt) heeft die, dus bij haar te verkrijgen.
  • tangetjes mag je zeker ook meebrengen als je die hebt.

Zoals altijd, is iedereen welkom, ook zij die geen zin hebben om te werken met Miyuki parels, en liever verder werken aan hun eigen project.

Gelieve in te schrijven voor 8 maart bij : Christina cristalinoarte@hotmail.com of 0485 04 09 53 whatsapp via wifi,

(Best berichtje sturen en erna bellen, rinkelt niet altijd. als ik niet bij wifi-verbinding ben, bel ik later terug. Spreek berichtje in aub.)