Heb jij al gehoord
van De Zinne
De Zinne
heb jij al gehoord
van de ZinneMunt?

“De Zinne is de naam van de lokale munt die sinds 21 maart 2019 in omloop is binnen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Deze “munt” is in feite een “waardebon ter ondersteuning van de lokale economie”.

De Zinne is bedoeld om de economische uitwisselingen te bevorderen en te stimuleren in overeenstemming met de specifieke waarden van het burgercollectief.

Het is zowel een munt die geldig is binnen de 19 Brusselse gemeenten, alsook een zinvolle en ethische benadering: als speler in het netwerk, als dienstverlener of als gebruiker geeft het (opnieuw) betekenis aan onze koopkracht.”

Vind je dat boeiend klinken en wil je daar meer over weten? Dan zou je natuurlijk de website kunnen gaan bekijken (https://www.zinne.brussels/nl/) maar het is vast nog leuker als je dan op vrijdag 13 maart naar het LetsCafé komt. Immers, Nuno van Zinne komt dan wat uitleg geven en reageren op jullie vragen en opmerkingen in een informele sfeer. En aan het einde zal er de gelegenheid zijn om mee te stappen in dit boeiende project.

Uiteraard ben je nadien van harte uitgenodigd om te blijven voor het LetsCafé en nog wat na te praten, of gewoon gezellig te kletsen over kalfjes en koetjes, in het warme decor van GC De Platoo.

Waar? GC De Platoo, Pantheonlaan 14, 1081 Koekelberg (metro Simonis en/of tram 19 tot Besmé)

Wanneer? Vrijdag 13/3 om 19u30 stipt (!!!)