Opgelet: update 10:30 >>> Omwille het wisselvallige weer zal de picknick niet plaatsvinden in het park. Wie zin heeft om toch mee te potlucken: welkom om 13:00 in De Platoo. We ronden af om 15:00

_________________________________________

Een zondags LetsCafé op 27 mei om 13:00

Eens per jaar breken we met de traditie ’s avonds een LetsCafé  te organiseren. Een zondag lijkt ons een ideale dag om dit ’s middags te doen. Zaterdag is de boodschappendag bij uitstek waar zondag een welverdiende rustdag is waarbij niks moet en alles mag, of veel toch…

Dit jaar hebben we zondag 27 mei gekozen. We komen samen in De Platoo, Pantheonlaan 14 te Koekelberg, te bereiken via metro Simonis/Elisabeth of tram 19, halte Besmé.

Om 13u verwachten we zij die al letser zijn. Bij mooi weer gaan we met z’n allen naar het Elisabethpark rechtover De Platoo. We starten met een potluck waarop ook de instappers welkom zijn: iedereen brengt eten mee voor 2 personen, zo is er zeker genoeg! Dit kan een voor-, hoofd- of nagerecht zijn. Graag ook meebrengen: dekentje om op te zitten, bord, bestek, beker én drank als het mooi weer is… Bij regenweer blijven we in De Platoo waar drank voorradig is.

Kinderen zijn ook hartelijk welkom en kunnen buitenspeelgoed meebrengen.

Als toemaatje stellen we massage voor, weliswaar een eenvoudige formule zoals hoofd-, schouder- of voetmassage. We hopen dus op de aanwezigheid van masseurs en van zij die graag gemasseerd worden !

Officieel stoppen we om 17u maar wie weet waartoe het lentezonnetje ons bekoort…

Gelieve voor dit LetsCafé in te schrijven op letsbrussel@gmail.com.