Voor wie de 28e oktober niet zou kunnen meewandelen of wie de smaak dan juist te pakken heeft gekregen: Wie heeft zin + gelegenheid om zaterdag 3 november mee te fietsen langs de 4 frietkoten waarvan ze zeggen dat ze de beste zijn van Brussel: te Vorst (first but not least), aan de Beurs, Flagey en eindigend op een Jordaans terras (met friet)? Een vergelijkend warenonderzoek, waarbij we tussentijds de grammetjes er (rustig) weer vanaf fietsen. In geval van 4 personen: 1 friet per kot. In geval van 8: 2 đŸ˜‰ Neem best wat kleingeld mee đŸ˜‰

Start: 17u30, aan het Bareel te Vorst. Maar laat zeker iets weten vooraf, want mogelijk passen we het programma nog aan in functie van de wensen van de deelnemers! (we kunnen bijvoorbeeld ook iets vroeger starten en/of vanaf het Jordaanplein. Bezoek van enkel een kot ook mogelijk… Plan wordt gesmeed met de eerste geĂ¯nteresseerden…)

0471 25 70 44 lex_gommers@hotmail.com (ELS015)
Bedankt voor eventueel commentaar.

Friet & Fiets op zaterdag 3 november 2018