Beste Letsers

Er is heel wat gebeurd sinds midden maart en het leven van ieder van ons ziet er waarschijnlijk anders uit sinds corona zijn intrede deed …

LETS-Brussel houdt gelukkig goed stand, er zijn nog steeds veel uitwisselingen tussen de leden onderling. De Lets-Cafés van vorige lente konden helaas niet doorgaan. En gezien het moeilijk is de veiligheidsvoorschriften op te volgen in De Platoo, lijkt het ons best ook het Lets-Café gepland voor 25 september te annuleren.

Omdat we vinden dat het toch hoog tijd is om de LETSERS  nog eens samen te brengen, stellen we voor dit te doen onder de vorm van een wandeling. Jullie zijn allemaal uitgenodigd voor een wandeling door de parken van Laken op zaterdag  26 september. Het zal steeds mogelijk zijn 1,5 meter afstand te bewaren.

Praktisch: Afspraak om op 26/09 om 15u aan metro Stuyvenbergh. Daar vertrekken we voor een wandeling van 1,5 tot 2 uur door achtereenvolgens:

  • het Sobieski Park
  • de Tuinen van de Bloemist
  • de Koloniale Tuin
  • het Ossegempark
  • het Park van Laken.

Wie wil keert dan mee terug naar Stuyvenbergh, waar we afsluiten met een drankje. Vergeet niet dat het mondmasker nog steeds verplicht is in Brussel, ook in sommige parken

.

Indien je je graag op voorhand wat informeert over de parken die we aandoen, kan je terecht op de site van VisitBrussels (https://visit.brussels/nl/lists/parken-in-brussel).

Gelieve je deelname te melden via mail aan hilde.debelder@protonmail.com, ten laatste de avond voordien.

We hopen jullie talrijk terug te zien.

Hilde (namens de kern)