Het jaarlijkse Milieufeest van Leefmilieu Brussel wordt voor de 20ste keer georganiseerd van 31/05 tot 2/06: 3 dagen feest en activiteiten rond de thema’s Good Food, Natuur in de stad en Zero Afval. Op 31 mei en 1 juni in Tour en Taxis en op zondag 2 juni in het Jubelpark met een massa infostands en animatie… dit vanaf 9u ongeveer.
Voor deze derde dag, dus op 2 juni, vragen we jullie medewerking. LETS Brussel deelt er voor het eerst een stand met de Brusselse Selgroepen (onze Franstalige tegenhanger) die er jaarlijks aanwezig zijn. We zullen er een deel van de stand ‘bevolken’ met letsers, feestvlagjes, infopaneel en folders, met onze Zero Afval-ideetjes én met onze eigen Letsfilm!

Oproep: welke letsers willen enkele uurtjes meehelpen om ons standje te bemannen en bevrouwen? Wie heeft er nog ideeën om het aantrekkelijk te maken. Help je graag mee? Geef dan een seintje via letsbrussel@gmail.com. Later op de maand stuurt Lieve dan een doodle waarop je de tijdsspanne kan aanduiden die jou schikt. Hartelijk dank!