Elke letser en geïnteresseerde is van harte welkom op ons LetsCafé van 23 november in De Platoo, Pantheonlaan 14 te Koekelberg, om 20u00. Om 19u30 stipt start het instapmoment voor kandidaat-leden die zich nadien lid kunnen maken. Inschrijven voor het instapmoment kan via ons contactformulier

Eveneens om 19u30 is er op de 1ste verdieping een toonmoment over fietsonderhoud. Dit toonmoment is enkel voor leden toegankelijk. 

Je verplaatst je graag met de fiets door de stad, maar je voelt je een beetje verloren als de rem piept, de ketting schuurt of de band zachtjes zijn lucht afgeeft aan de omgeving? Letser Patrice geeft je graag tips hoe je je fiets preventief in topconditie kan houden en hoe je kleine herstellingen makkelijk zelf kan uitvoeren. Om het aanschouwelijk te maken, zal hij één en ander voordoen op een echte fiets, zodat het niet bij theorie alleen blijft. Misschien daagt hij je wel uit om zelf je handen vuil te maken aan de ‘lesfiets’.

Uiteraard kan je na de uitleg ook vragen stellen.

De presentatie vindt plaats op vrijdag 23/11 van 19u30 tot 20u30 in GC De Platoo (1ste verdieping). Nadien kan je het geleerde verwerken met een glaasje in de hand, op het LetsCafé.

Omdat het aantal deelnemers beperkt wordt gehouden, vragen we je op voorhand in te schrijven. Stuur hiervoor een mailtje naar Lieven Muyldermans (livino@telenet.be). Het eigenlijke LetsCafé start om 20 u tot ongeveer 22 u. Na het instapmoment of de uitleg over fietsonderhoud kan je hierbij aansluiten en kennis maken of van gedachten wisselen met andere letsers.

Er zal ook een kleine ruilmarkt voorzien worden. Iedereen mag maximaal 3 voorwerpen (geen kledij) meebrengen.

Graag tot dan !